Wilfred in de media. Wat zegt de media over Wilfred Kols.

SIAP

SIAP ( betekent in het Moluks klaar / het is af ) Eindelijk komt één van mijn doelen uit.Een God gegeven plan.  MissieDe afgelopen vijf keer

Lees Meer »

Gevreesd crimineel ziet licht en schrijft boek: spijt van alles

Kan een gevreesd crimineel het licht zien en zijn leven veranderen? Rotterdammer Wilfred Kols uit Hoogvliet laat zien van wel. Jarenlang leidde hij een keihard crimineel bestaan. Hij beroofde zelfs andere criminelen van hun drugs. Maar in de gevangenis zag hij het licht en besloot hij het roer radicaal om te gooien.
Over dat veelbewogen leven als crimineel schreef Kols een boek, ‘Stem van duisternis stem van licht’, dat vanaf deze week in de winkels ligt. In dit boek windt hij er bepaald geen doekjes om.

Lees Meer »

Het onvoorstelbare levensverhaal van Wilfred Kols

Levensverhalen en biografieën kunnen uitermate inspirerend zijn. Als die verhalen tegelijkertijd laten zien hoe krachtig God in mensenlevens kan werken, hebben ze ook nog eens een heel bemoedigende boodschap voor de lezers. Zulke verhalen vertellen je dan eigenlijk: Wat God in dit verhaal heeft gedaan, kan en wil Hij ook in jouw leven doen. Zulke boeken sluiten daarmee mooi aan bij vergelijkbare verhalen die we in de Bijbel vinden.

Lees Meer »

Ex-crimineel ontpopt zich tot hulpverlener

Van gewetenloze crimineel tot barmhartige schuldhulpverlener. Wilfred Kols van sociaal incassobureau Faircasso laat zijn vuisten niet meer spreken, maar predikt moed en vertrouwen. ,,Als ik mijn leven om kan gooien, dan kun jij het ook.”

Lees Meer »

Levensverhaal: Wilfred zat vier jaar in de gevangenis

Ik deel nu het evangelie met kopstukken van Satudarah”
Hij was een gevreesde drugscrimineel. Na zijn arrestatie kwam Wilfred Kols in een isoleercel terecht. Een bewaker vroeg aan hem of hij misschien iets zou willen lezen. Het boek dat Wilfred toen in handen kreeg, was het begin van zijn bekering. De voormalig drugsverslaafde deelt zijn verhaal in zijn kersverse boek ‘Stem van duisternis, stem van licht’. CIP.nl sprak met de Molukse man over zijn onvoorstelbare levensverhaal.

Lees Meer »